ចាហួយ​ឪឡឹក​

Posted by : 10639 | 11-Jan-2018

គ្រឿងផ្សំ :
- ឪឡឹក​ទុំ
- ម្សៅ​ចាហួយ
- ស្ករស
- អំបិល

វិធី​ធ្វើ :
- យក​ផ្លែ​ឪឡឹក​ពុះ​ជា​ពីរ ដួស​យក​សាច់​ចេញ​អោយអស់ ( ទុក​សំបក ) រួច​យកសា​ច់មក​ដាក់​ក្នុង​ម៉ា​ស៊ី​នក្រឡុក ហើយ
​ចាក់ចេញ ស្រង់​យក​កាកចេញ​ ទុកតែ​ទឹក​ ។
​- យក​ទឹក​ឪឡឹក មក​លាយ​ជាមួយ​ម្សៅ​ចាហួយ អំបិល​បន្តិច និង ស្ករស​បន្តិច ( ស្ករស​អាចដាក់​ក៍បាន មិន​ដាក់​ក៍បាន​
ព្រោះ​ឪឡឹក​មាន​ជាតិ​ផ្អែម​ស្រាប់ តាម​ការចូល​ចិត្ត​រប​ស់បង​ប្អូន បើ​ចំណូល​ផ្អែម​ដាក់​បន្តិច​បាន ) ។
- កូរ​អោយ​រលាយ​ចូលគ្នា​អស់ យកមក​ដាំ​អោយ​ពុះ ហើយ​យកមក​ ចាក់​ចូល ក្នុង​សំបក​​ ឪឡឹក​ដែល​យើង​បានរៀប
ចំ​ទុក​ ។
- ទុកអោយ​ត្រជាក់ និង​រឹង​ល្អ​ហើយ រួច​ជាការ​ស្រេច ។​
​- យកទៅដាក់​ក្នុង​ទូរ​ទឹកកក​អោយ​ត្រជាក់ ពេល​ទទួលទាន​យកមក​កាត់​ជា​ដុំៗ ៕

ប្រភព Fb

If you like, please click LIKE and SHARE!

COMMENT
close
Post Knowledge