ត្រីរ៉ស់ចៀនម្រេច

Posted by : 50 | 16-May-2018

គ្រឿងផ្សំៈ
-ត្រីរ៉ស់ ចៀរយកសាច់ ហាន់ជាកង់ៗ ១ក្បាល
-ម្សៅស្រួយ លាយជាមួយទឹក ១កញ្ចប់
-ម្សៅស៊ុបខ្នរ                         ២ស្លាបព្រាបាយ                                          
-ម្រេចគ្រាប់ខ្ចី                        ២០០ក្រាម                                              
 -ខ្ទឹមសកំពឹសធំៗ ហាន់ស្តើងៗ     ៣ស្លាបព្រាបាយ                                          
-ម្ទេសដៃនាង ចិតជាចំណិតៗ តាមបណ្តោយ     ១០ផ្លែ                                     
-ប្រេងឆាសម្រាប់ចៀន        ៧-៨ស្លាបព្រា។                              
វិធីធ្វើ១
- ប្រឡាក់សាច់ត្រីជាមួយម្សៅស៊ុបខ្នរ លាយជាមួយម្សៅស្រួយផ្សំជាមួយទឹក ម្រេចគ្រាប់ ខ្ទឹមស នឹងម្ទេសដៃនាង ហើយយកទៅចៀនឲ្យស្រួយ។
២- ដួសឡើង ទុកឲ្យស្រស់ខ្លាញ់ ទៀបរៀបចំដាក់ចាន ទទួលទានជាមួយទឹកជ្រលក់៕

If you like, please click LIKE and SHARE!

COMMENT
close
Post Knowledge