រូបមន្តវិធីធ្វើបង្អែមបបរល្ពៅ

Posted by : 112220 | 08-Aug-2020

គ្រឿងផ្សំ៖ ល្ពៅ ៥០០ក្រាម,ទឹក ៧០០មីលីលីត្រ,ខ្ទិះដូង ១ចានចង្កឹះកន្លះ,សាគូ ៤ស្លាបព្រាបាយ (ដាក់ត្រាំទឹក),ស្ករស ៦ស្លាប
ព្រាបាយ,អំបិល កន្លះស្លាបព្រាកាហ្វេ,ស្លឹកតើយ ៣-៤សន្លឹក។

វិធីធ្វើ៖

១.ដាំឆ្នាំងដាក់ទឹកចូលដាំអោយពុះ ដាក់ល្ពៅ ស្លឹកតើយ និងខ្ទិះដូងខ្លះចូលសិនទុករម្ងាស់រយៈពេល ១០នាទី ហើយដាក់សាគូចូល កូរចូលគ្នារម្ងាស់ប្រហែល ៥នាទីទៀត
២.បន្ទាប់មកដាក់ស្ករស និងអំបិលចូលកូរអោយសព្វទុកអោយពុះ រួចដាក់ខ្ទិះដូងចូលទាំងអស់កូរចូលគ្នារម្ងាស់រយៈពេល ៥នាទីទៀត មើលសាច់ល្ពៅឆ្អិនទន់ហើយ (កុំអោយរលួយពេក) ឆ្អិនជាការស្រេច៕

ប្រភព៖ eangsophalleth.com

If you like, please click LIKE and SHARE!

COMMENT
close
Post Knowledge