របៀបធ្វើ ការ៉េមពេាត ឈ្ងុយឆ្ងាញ់

Posted by : 10639 | 10-Jan-2017

ពេាតមិនត្រឹម តែអាចធ្វើជា នំ និង បង្អែមទេ តែអាចយក មកធ្វើជា ការ៉េមទៀត ផងណា បើរស់ជាតិ ធានាថា ពិតជា
មិនអាច ភ្លេចបានទេ។


គ្រឿងផ្សំ៖

– 3 ពោត
– 4 ស៊ុតក្រហម
– ទឹកដោះគោ 300ml
– Whipping cream 200ml ក្រែម
– 200 ml ស្ករស
– អំបិល បន្តិច
– Vannilla 2 ស្លាបព្រា


របៀបធ្វើ៖
-ជំហានទី 1:
លាងពេាត និងប្រើកាំបិតកាត់ យកសាច់ពេាត ដូចក្នុងរូប ហើយដាក់ដាំ ទាំងសាច់ និងផ្លែជាមួយទឹក
ដោះគោ whipping creamឲ្យពុះ ហើយដួលពពុះចេញទុកប្រហែល 20 នាទីរហូតដល់ពោតទន់ ដួលផ្លែេពាតចេាល ហើយទៅក្រឡុកឲ្យម៉ត ហើយ ត្រងកាកចេញយកតែទឹក។

-ជំហានទី 2:
យកស៊ុតក្រហម ស្ករស អំបិល vannila វាយឲ្យរលាយចូលគ្នា ហើយយកទៅលាយជាមួយពេាតដែល
ក្រឡុកហើយ រួចដាក់ចូលទូរទឹកកក 6-7 ម៉ោងគឺអាចបរិភោគបានហើយ។

ចំណាំ: អ្នកត្រូវយកចេញមកហើយប្រើស្លាបព្រាច្របល់វារៀងរាល់ 2 ម៉ោង 1 ដង វានិងធ្វើឲ្យការ៉េមរបស់អ្នកម៉ត និង
ទន់ល្អ៕

ប្រភព៖(kmn)

If you like, please click LIKE and SHARE!

COMMENT
close
Post Knowledge